L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va gestionar aquest any el servei de cafeteria i dinar de l’estand de Turisme de Catalunya a Fitur, fira de referència del mercat turístic internacional que es va celebrar del 17 al 21 de gener a Madrid.

De forma rotatòria Turisme de Catalunya convida cada any a una escola catalana per a gestionar aquest servei per a les diferents persones que visiten l’espai. Autoritats, expositors institucionals (amb ajuntaments i patronats de turisme com el de la Diputació de Lleida), expositors privats i els seus clients, han estat els usuaris d’aquest restaurant efímer que va funcionar de dimecres a divendres, considerats els tres dies de visites professional del certamen.

Una desena d’alumnes i professors van confeccionar tres menús, un per cada dia “professional” de la fira, amb la Coca de Recapte com aperitiu fix. Així, el dimecres, de plats principals i postres es van servir: Escudella; Bacallà amb samfaina; i Coca de poma: El dijous, Caragols a la Gormanda; Fricandó de Vedella; i Peres al Vi. Mentre que Panadons a la Catalana; Tupina amb Mongetes; i Pastís de préssec; van ser els plats de la proposta del divendres.