Des del 27 de desembre i fins al dia 6 de gener

Família Torres instal·la, per segon any consecutiu, un exclusiu espai pop up al centre de Vielha durant aquestes festes de Nadal per acostar els seus vins més emblemàtics als residents i visitants de la Vall d’Aran. 

Així, del 27 de desembre al 6 de gener, els amants del vi tenen l’oportunitat de tastar, en l’espai batejat com Família Torres Lounge, els grans vins que el celler familiar centenari elabora en diferents denominacions d’origen, tots ells disponibles a copes.

La proposta contempla un total de deu vins: nou vins de quatre denominacions d’origen i un vi escumós. 

Del Penedès, Família Torres proposa el seu vi insígnia, Mas La Plana, un Cabernet Sauvignon que va fer història als anys 70 en vèncer grans vins francesos a les Olimpíades del Vi de París. També tres vins de finca de Jean Leon, el celler que dirigeix Mireia Torres preservant el llegat del seu fundador: Jean Leon Vinya Gigi, elaborat amb Chardonnay, i els vins negres Jean Leon Le Havre i Jean Leon Vinya Palau, fets amb les varietats Cabernet Sauvignon i Merlot, respectivament. De Costers del Segre, hi haurà Purgatori, una de les últimes novetats de la Família Torres.