COMUVICAT se celebra el dilluns 4 i dimarts 5 de març 

Barcelona acollirà la primera edició de COMUVICAT, Conferència Catalana de la Comunicació del Vi, el dilluns i dimarts, dies 4 i 5 de març, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona. La trobada compta amb 45 ponents i 140 inscrits.

COMUVICAT vol ser punt de trobada anual de comunicadors, periodistes, bloguers, sommeliers, responsables de comunicació dels cellers, DOs, enòlegs, restauradors, distribuïdors, esdeveniments… En definitiva, de tots aquells que vulguin comunicar Vi Català.

La Conferència neix amb vocació itinerant, amb l’objectiu de millorar i parlar de la comunicació del vi català, en general, però, amb activitats concretes que ajudin a la promoció i comunicació del territori o DO amfitriona que cada any acull la trobada, tot i que la idea inicial dels organitzadors és “mantenir-la a Barcelona fins que estigui llesta per fer-la itinerant”.

Seran dos dies de conferències, taules rodones, tastos i convivència al voltant de la comunicació del vi. La Conferència, patrocinada per Família Torres i Codorniu-Raventós, es clourà el dimarts, dia 5 de març, amb el Dinar dels 16 Vins al restaurant Monvínic.