Amb els caragols sempre presents en una oferta gastronòmica variada de cuina de mercat

L’espai social de la Federació de Colles de l’Aplec (C/Obradors, 2) ha estrenat aquest gener nou servei de restauració de la mà de la Mar Garcia amb una oferta gastronòmica variada i la cuina de mercat com a base. Així, al nou espai Racó del Caragol es pot degustar un menú de migdia setmanal per 11 euros (IVA inclòs), amb primer i segon plat a escollir entre 5 o 6 opcions -sempre amb caragols cuinats de diferents maneres; més les postres, també amb diverses possibilitats. Completa el menú el servei de pa, vi, aigua. A més, tots els dijous hi haurà “Arròs de costella de porc, llonganissa i carxofa”. 

Així la primera setmana d’activitat, entre l’oferta del menú hi havia primers plats com “Crema de carabassó amb crostons de pa i sal negra”, “Cigrons amb xistorra i ou ferrat” o “Caragols amb allioli”. De segon, es podia triar entre “Conill rostit a l’all i ceba”, “Lluç al forn amb tempura de verdures” o “Seitons arrebossats i maionesa d’all”, entre altres.

El nou servei de restauració ofereix sopars per grups per encàrrec que, a més i de manera opcional, poden estar amenitzats amb la música i veu d’en Xavi Boira. El preu és de 25 euros (IVA inclòs) i es pot encarregar qualsevol plat. Paella, cabrit, sarsueles, espatlles… una opció, la del menjar per encàrrec, que també funciona pels dinars entre setmana.

L’horari del servei de restauració del Racó del Caragol, que inclou també esmorzars, és de dilluns a divendres de 8 a 17 hores. En cap de setmana, el servei només obre en cas de reserves de grups.