Original menú dels alumnes a Port Ainé, Madrid i Barcelona

Els alumnes i professors de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida han estat una vegada més els responsables de la cuina i el servei del menú de tast protagonista de les etapes de Port Ainé, Madrid, Barcelona del Caragol Tour 2018.

Aquest menú, dissenyat i confeccionat per l’Escola lleidatana per la promoció de la cuina del caragol i la festa s’iniciava aquest any amb uns aperitius com Paté de caragol amb allioli de pera; “Cap i Pota” amb caragols; Bunyols de bacallà amb caragol confitat i sal negra; i Croquetes de caragol. A continuació es va servir la tradicional “Llauna” de caragols, en aquest cas a la gormanda, i una Cassola de caragols dolços i picants. Els plats principals d’aquests dinars institucionals: “Trinxat” de col amb botifarra, caragols i tocs de cremós de patata; i un Bacallà amb caragols. Per acabar, les postres estaven protagonitzades per una Pera lleidatana “Bella Helena” amb salsa especiada de xocolata. Per acompanyar el cafè: Ametlles garapinyades; “Orelletes” i Macarons.

OFERTA PELS VISITANS
D’altra banda, els visitants de l’Aplec del Caragol podran degustar caragols a 8 euros la ració al restaurant del recinte. A més, s’ofereixen menús per dinar i sopar a 22 euros, els adults i 11 euros, els nens.