La jornada “Del terroir a la copa”, amb grans figures internacionals del vi i els destil·lats

Juvé&Camps i Primeras Marcas acullen els tasts magistrals i un showroom permanent amb els propietaris de grans cellers i destil·leries nacionals i internacionals el dimarts, dia 17 d’abril, en el marc del “III Magnificat”.

Una jornada professional que esdevé un punt de trobada professional on es donen cita grans cellers internacionals dels vins i els destil·lats.
L’esdeveniment, organitzat per Juvé&Camps i la distribuïdora Primeras Marcas, se celebra al celler de Juvé&Camps a Espiells (Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona).
Durant la jornada, de 10 a 19.30 hores, es duran a terme diferents tasts que permetran als assistents conèixer en profunditat els vins més exclusius de la mà dels propietaris dels cellers. Així mateix, el tradicional showroom permanent permetrà apropar-se als elaborats dels 47 cellers i destil·leries participants. Aquesta edició també presenta una barra de cocteleria amb les últimes novetats.

El 2014 i el 2016, el Magnificat va reunir més de 1.000 persones procedents dels sectors del vi i del destil·lat, sent un punt de trobada on tastar novetats, gaudir d’una gran varietat de tasts magistrals, tallers i molt més. De la mateixa manera, aquest any la cita amb els grans professionals del vi arriba amb novetats: més bodegues participants, més tasts i amb la presència especial d’una selecció de prestigiosos Châteaux de Bordeus.