Ramon Tudela s’emporta el seu Bonum “sense regles” a Sant Martí

RamonTudela
El jove xef Ramon Tudela sempre ha estat inquiet i amb una creativitat que li obliga a estar en contínua evolució. Cinc anys després d’obrir les portes del Bonum al carrer Segòvia, ara, trasllada el seu restaurant al carrer Sant Martí amb l’esperança de poder seguir treballant “sense regles” o, com li agrada dir, “no rules”. Obre aquest dissabte, dia 17 de juny.

Entre les inquietuds de Tudela en aquest nou espai està la de poder fer “cuina de mercat al cent per cent, fins i tot eliminant el concepte de menú i de carta. La idea és fer que el comensal degusti el que preparem cada dia segons què trobem al mercat i vulguem oferir”. El jove cuiner puntualitza que “al migdia es podrà dinar per uns 15 euros i, en qualsevol moment, gaudir de serveis més gastronòmics per 35 o 40 euros”.
En Ramon ha plantejat l’espai amb diferents ambients que aniran canviant segons el moment del dia. Així doncs, la cuina “estarà oberta de dimarts a dissabte, des de les 8.30 hores que començarem a preparar les “focaccies” i truites del dia per l’esmorzar, fins a la mitjanit que s’apagaran els fogons; tot i que encara es podrà gaudir de sobretaula, copes, música i, esperem, molt bon ambient, fins que la nit acabi.”
En la distribució de l’espai, la cuina del Josper, els woks i els arrossos prenen protagonisme de cara al públic, amb servei “showcook”. Les salses, brous i altres preparacions base es faran a la cuina tancada. L’espai de cafeteria del matí s’encavalcarà amb el de menjador i recomanacions de migdia, i el gastrobar de la tarda nit, amb tapes d’autor i altres plats.
Així doncs, benvinguts a la Gastroaktitud del “No Rules” del Ramon Tudela, un xef que considera que ja s’ha portat prou bé durant aquests anys i ha arribat el moment de deixar-se anar i imprimir en el local el seu caràcter i personalitat més lliures.

Comenta