La Cambra de Lleida organitza Pirineus Gourmet amb productors i distribuïdors d’Andorra, Girona i França

170303n
La Cambra de Comerç de Lleida organitza la trobada agroalimentària Pirineus Gourmet el proper dia 22 de març al Palau de Congressos de La Llotja. Sota el lema “Fem xarxa, Fem negoci”, i en el marc del projecte europeu CCI PirineusMed creat per les Cambres de Comerç de Lleida, Andorra, Girona i Perpinyà, dins del programa europeu Interreg V-Poctefa, cofinançat pel FEDER.

Els organitzadors convoquen productors, distribuïdors, grans superfícies, supermercats locals, botigues especialitzades i canal Horeca amb l’objectiu de potenciar la cooperació transfronterera. D’aquesta manera, Pirineus Gourmet obre les portes i pretén facilitar la creació de noves relacions empresarials i comercials, alhora que vol impulsar els fluxos comercials dels agents del sector gourmet a banda i banda dels Pirineus.

CCI PirineusMed s’adreça especialment a les pimes, als autònoms i a les microempreses a les quals facilitarà assessorament, agendes comercials i informació per accedir al finançament de noves relacions, entre altres coses.

Programa
http://www.ccipirineusmed.com/uploads/agenda/pgourmet2017.pdf
http://www.ccipirineusmed.com/uploads/agenda/pgourmet2017.pdf
Condicions
http://www.ccipirineusmed.com/uploads/agenda/cpgourmet2017.pdf
Inscripció Gratuïta
http://www.ccipirineusmed.com/gourmet2017

Comenta