Escola i Federació recuperen el sopar dels premis del Joves Cuiners Àngel Moncusí

Collage
Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i Federació d’Hostaleria de Lleida han recuperat aquest any el sopar d’entrega de premis del concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí amb la colaboració dels diferents col·lectius de cuiners i restauradors de les Terres de Lleida com són: All Cuiners, la Xicoia, Food & Fun, Noguera Cuina, Àpat i Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell. Bona iniciativa que va oferir una bonica nit on participants, familiars, restauradors, institucions, patrocinadors i amics van celebrar les excel·lencies de la nova fornada de cuiners lleidatans.

Amb la cervesa de benvinguda, a peu dret van assaborir els formatges de Casa Mateu i els Embotits d’Organyà. A taula, com a entrants i aperitius La Xicoia va presentar Tàrtar de truita riu de Tavascan; Noguera Cuina va servir Bikini de vedella amb tòfona del Montsec, Paüls de Torrec i bolets de Prepirineu. Food & Fun van elaborar una Terrina de guisat de Lleida, “molles cruixents” i la seva demi glaç. Mentre que l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell va tancar la roda d’aperitius amb arròs cremos amb bolets i formatge Neu de Cadí.

Del Rovell al pollastre va ser el primer plat principal del sopar elaborat per All Cuiners; i Àpat va signar un Dau d’espatlla de corder Xisquet amb ratafia de pomes de licors Portet. A l’hora de les postres, l’Escola va elaborar Esponjós de xocolata, poma, nous, fruita fresca i te matcha.

Comenta