Fins a un 20% s’ha incrementat la presència dels vins catalans, en el concurs “Grenaches du Monde” que se celebra la setmana vinent a terres catalanes, per primer cop.

Així doncs, Catalunya rep aquest concurs internacional que té per objectiu posar en valor una varietat, tan mediterrània i tan important per a la viticultura catalana, com és la Garnatxa.

La Denominació d’Origen Terra Alta serà l’amfitriona d’aquest certamen. Cal destacar que aquesta denominació d’origen abasta el conreu del 33% de la Garnatxa Blanca que es produeix al món, un percentatge que suposa el 75% de la producció a Espanya i el 90% a Catalunya.

El Concurs Grenaches du Monde a la Terra Alta tindrà lloc de l’11 al 14 d’abril del 2018 i s’ha dissenyat una agenda d’allò més atractiva per a tots els públics.

D’especial interès serà la jornada del dissabte 14 d’abril, en què el Concurs s’obrirà al públic final perquè tothom que ho desitgi pugui participar d’aquest certamen tan important per a la comarca de la Terra Alta.

També es podrà accedir a la Fira del Vi i l’Art que tindrà lloc al barri antic de Batea (dissabte 11-15h) o participar en la Nit de Cloenda amb Estrelles, que tindrà lloc al Poble Vell de Corbera (dissabte 20h) i comptarà amb la participació dels tres restaurants amb Estrella Michelin que es localitzen a les Terres de l’Ebre (Antic Molí, Les Moles i VillaRetiro).

Per participar en la Nit de Cloenda amb Estrelles, cal fer inscripció prèvia: http://concursgarnatxes.doterraalta.com