Els “Cocidos Vegetales” Gvtarra han estat elegits pels consumidors ‘Sabor de l’any 2019’, un dels reconeixements més prestigiosos en el sector de l’alimentació, l’únic basat en les qualitats organolèptiques dels productes.

Les quatre receptes que componen la gamma de Cuits Vegetals Gvtarra han obtingut la més alta qualificació en l’atribut de sabor i una destacada intenció de compra en els tasts duts a terme amb consumidors en els laboratoris de Consumolab (Ainia).

Els “Cocidos Vegetales” són plats de llegums amb verdures, llestos per menjar, cuinats lentament. Les receptes 100% vegetals (no porten conservants ni colorants) estan elaborades amb els millors productes de l’horta navarresa.

Llenties amb verdures, mongetes blanques amb verdures, cigrons amb espinacs i mongetes vermelles amb verdures es presenten com l’alternativa més completa i saludable a les receptes de llegums amb carn, per ser més lleugeres, i per tant, recomanables per dinar o sopar tots els dies de la setmana.

Nutricionalment, la nova gamma de Cuits Vegetals Gvtarra destaca per estar elaborada amb ingredients naturals i sense greixos, així com pel seu alt contingut en fibra i proteïna, valors que responen a la tendència d’alimentació saludable.