250 comensals al sopar benèfic de les societats gastronòmiques

Les societats gastronòmiques de Lleida: Els Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Gastrobacus, Lo Tall, Racó del Riu, i Sogall; i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida- ESCHOTUR, recaptaran avui a benefici d’Arrels-Sant Ignasi 11.000 euros amb el sopar Xup Xup Solidari 2018.  La vetllada, amb un 250 comensals s’obrirà a les 21 hores amb el tradicional aperitiu de les Societats Gastronòmiques per a tot seguit passar al menjador a degustar el menú elaborat pels alumnes i professors d’Eschotur Lleida.

 

En aquesta ocasió, s’ha optat per un menú de tardor on els productes d’aquesta estació tenen especial protagonisme en el menú que elaboraran els alumnes de l’escola. Així doncs, el sopar començarà amb una Crema de carabassa amb ou i cruixent, seguit de Rodó de vedella guisat, acompanyat de fruites de la tardor i les postres oferiran Textures de poma de Lleida i Torrons. Abans de l’àpat, hi hauran uns aperitius de benvinguda preparats per les diferents societats gastronòmiques: Arròs Montsià amb bacallà, dels Amics del Bacallà; Calçots amb tempura, del Cauet del Segrià; El “Cardo de la María Jesús”, de Gastrobacus; Broqueta RR, del Racó del Riu; Mandonguilles, del Sogall; Crema de Llenties “a la sabrosona”, de Lo Tall i Coca de Verdures de l’Horta de Lleida de l’ESCHOTUR. Tot acompanyat per pans artesans fets per l’Escola, begudes (aigua, cervesa, vins i cava) i cafè.
El sopar té un cost de 40 euros, amb una taula 0 per fer donatius i col·laborar en aquesta iniciativa solidària. El compte corrent d’Arrels Sant Ignasi per a les donacions és: BBVA ES65 0182 3401 38 0201785951. Les inscripcions pel sopar benèfic es fan a través de les societats gastronòmiques o bé, a través dels telèfons 615 116 002 (Francesc) i 619 292 076 (Ramon).
L’esdeveniment té la col·laboració de 16 marques lleidatanes: Alemany, Aramark, Batalla Cafès, bonÀrea, Les Cabanes, Castillo de Monesma, Como Pomona, Lagravera, Lloguers Sarri, Grupo Mahou San Miguel, Missatges, Gestió de Comunicació; Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, La Torxa i Veri.
Fundació Sant Ignasi de Loiola
Els programes “Arrels” tenen com a objectiu atendre les ne­ces­si­tats in­dividuals de per­so­nes amb pro­ble­màtica d’exclusió social a Lleida i promoure un procés de canvi per­so­nal i creixe­ment que els per­me­ti as­so­lir una bo­na in­te­gra­ció so­cial. Així, les per­so­nes sense llar, amb addic­cio­ns, amb carències greus…  reben su­port i acom­pan­ya­ment per sortir de la si­tua­ció en què es troben.