La Cava de Tàrrega, La Solana de Foradada i El Tastet del Reng de Balaguer són alguns dels restaurants que participaran en el programa de cuina en directe de la Fira Gastronòmica de Productes de Proximitat que organitza l’Ajuntament d’Artesa de Segre, amb motiu de la Fira del Meló de Sant Bartomeu, aquest dissabte, dia 26 d’agost, a partir de les 18 hores. La zona de degustació s’obrirà al migdia i, a partir de les 14.30 hores, hi ha prevista una paella popular.

El programa de la fira continua el diumenge, dia 27 d’agost, entre les 12 i les 14 hores, amb un aperitiu amb vins locals i tastets dels restaurants de la zona. La 9a Jornada sobre la carn de conill i el 1r Concurs Amateur de Cuina del Conill serà l’activitat del diumenge, a partir de les 19 hores.

Els participants en aquesta competició culinària hauran de finalitzar els plats davant el públic mentre els defensen; i el producte principal de les seves elaboracions haurà de ser el conill. El concurs per aficionats està organitzat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb l’Ajuntament d’Artesa de Segre, l’Associació de Cunicultors de la Noguera, Conills Caubet i Morros Fills SL.