El corder i el vi en són protagonistes indiscutibles, del Cordevi, Festival Gastronòmic del Pallars Jussà que s’inicia avui dijous, dia 4 d’octubre, i es prolongarà fins al dia 18 de novembre.

Altres productes com embotits, licors, cerveses, mels, vedella ecològica, coques, galetes… i tot tipus d’activitats gastronòmiques de lleure i natura, completen el programa d’una oferta que “vol posar en valor tota aquesta oferta, des de la gastronomia km0 fins a les activitats i excursions que podreu fer en companyia dels productors i elaboradors”, expliquen els organitzadors.

“El Pallars Jussà és un lloc ideal per gaudir de la gastronomia del Pirineu, per seure en una taula on tastar productes de proximitat i de qualitat i per viure experiències úniques amb els millors amfitrions: la gent de casa nostra”, relata la campanya elaborada des del programa Aliments del Pallars, Al teu Gust.

Fins a vint-i-cinc restaurants de la comarca participen en el festival elaborant menús amb els productes de proximitat del Pallars.
Per a participar en les activitats que requereixen inscripció prèvia, es pot fer la reserva a: www.alteugust.com/cordevi o a l’Ajuntament de Tremp, telèfon 973650005.