El celler Clos Pons presenta aquest diumenge, dia 11 de juny, el seu cava Flocs Rosé elaborat amb Pinot Noir i Garnatxa. Un escumós que completa la familia de vins Clos Pons que ja comptava amb el cava Flocs, i diferents vins blancs i negres.

El singular cupatge d’aquest escumos DO Cava és d’un 70 per cent Pinot Noir i un 30 per cent de Garnatxa. Apostant per aquestes dues varietats, que no són habituals al cava, Clos Pons s’aparta de les tradicionals Xarel·lo, Macabeo, Parellada i Chardonay, que hi són presents al primer escumós Flocs que el celler lleidatà va presentar l’any passat. El Flocs Rosé es cria amb les seves lies durant un periode de cava mínim d’11 mesos i arriba al consumidor amb una graduació d’11,5 graus i la certificació de viticultura ecològica.

Clos Pons, aprofitant el paratge natural únic que envolta el seu celler al cor de Les Garrigues organitza una sessió de ioga amb la coneguda ex top model catalana Verónica Blume, ara dedicada en cos i ànima a la pràctica del ioga, per presentar el nou Flocs Rosé en societat. L’esdeveniment, que tindrà lloc aquest diumenge, dia 11 de juny, tindrà capacitat per unes 60 persones, serà exclusiu per als membres del club de vins Clos Pons i fa dies que ha penjat el cartell de complet.

Verónica Blume, després d’una introducció on parlarà de la seva experiència amb el ioga i de la disciplina com a eina de benestar, impartirà una classe guiada d’una hora.