Clos Pons presenta diumenge vinent, dia 16 de juny, el Cingles 2018. Un vi elaborat 100% Garnatxa blanca amb un pas de cinc mesos per bóta; i que serà el seu segon vi de col·lecció, un projecte que vol destacar vins singulars que només s’elaboren en una ocasió. Segons explica el celler, es tracta d’un vi del que només se n’han fet 3.200 ampolles, amb “expressió de mineralitat pura del bell mig de la Finca de l’Albagés. Un vi blanc de nas molt intens amb notes tropicals i fruita blanca amb paladar fresc, energètic i nerviós”.

Per a la presentació del Cingles 2018, Clos Pons ha organitzat una matinal enològica, a partir de les 10.30 hores, que inclou la visita del celler, passejada per les vinyes fins arribar a la partida de Cingles, i tast comentat pel sommelier de la casa Daniel Almirall.

Cap al migdia, els assistents tornaran cap al celler per degustar un aperitiu elaborat pel xef executiu de Grup Pons, Toni Alonso, maridat amb aquesta Garnatxa Blanca que se suma a la família de vins Clos Pons.

Es tracta d’una activitat oberta a tothom amb un preu de 15 euros per persona.