Amb un menú diari de migdia per 15 euros

El restaurant BOnum celebra, els migdies feiners de novembre i desembre, les I Jornades Gastronòmiques No Rules de l’Arròs de Pals.

Ramon Tudela ha decidit fer homenatge a aquest arròs amb certificat d’origen i qualitat de l’Empordà al restaurant que regenta al carrer Sant Martí de la capital lleidatana. Les Jornades Gastronòmiques consisteixen en una proposta de migdia, que contempla fins a nou propostes diferents d’arrossos, com a plat principal, i inclou tres entrants a compartir, postres i beure. Tot per quinze euros.

Així, Tudela obre el menú amb unes croquetes, que canvien segons el dia; Gyozas a la lleidatana i Carpaccio de vedella amb brots d’enciam. Tot seguit, el comensal gaudeix d’una carta d’arrossos entre els quals trobem: l’Arròs del Molí de Pals de verdures; de carn; de peix; mar i muntanya; negre amb calamar; de galeres i carxofa; de gamba, espàrrec i tòfona; de cocotxes de bacallà amb botifarra negra o “el del Ramon”, entre altres propostes.

“La veritat és que ens ha sorprès molt la bona acceptació i resposta del públic. Alhora que es tracta d’una fórmula de migdia que ens simplifica molt el servei del menú, tant a la cuina com a la sala”, explica Tudela.