Més de 150 activitats amb més de 45 estrelles Michelin

Alimentaria i Hostelco uneixen les seves forces i aposten per la gastronomia per posicionar els dos certàmens que acollirà la ciutat de Barcelona entre els dies 16 i 19 d’abril. Així ho van explicar el director general d’Alimentaria Exhibitions, J. Antoni Valls; i el president del comitè organitzador d’Hostelco, Rafael Olmos; durant la presentació de les més de 150 activitats gastronòmiques que acollirà la fira aquest 2018.

L’acte de presentació, que va acollir el restaurant Menjar del Mercat de Santa Caterina el dia 21 d’abril, va comptar amb els xefs del restaurant Disfrutar (2 estrelles Michelin), Eduard Xatruch i Oriol Castro –i el seu equip–, que van presentar l’Snack i la Tapa Alimentaria: un ravioli d’algues amb cogombre i wasabi; i una desconstrucció o versió de la tradicional Gilda, respectivament. Durant la trobada de presentació, també va tenir lloc una demostració de còctels a càrrec de quatre reconeguts bartenders de diferents generacions i estils.

La complementarietat entre els dos salons es farà palesa en els espais dedicats a les demostracions. Així, The Hostelco Experience i The Alimentaria Experience reuniran 35 dels xefs més reconeguts, sumant 45 estrelles Michelin. Andoni Luis Aduriz (restaurant Mugaritz, Guipúscoa), Fina Puigdevall (Les Cols, Girona), Nandu Jubany (Can Jubany, Barcelona), Paco Roncero (La Terraza del Casino, Madrid) i Mario Sandoval (Coque, Madrid); participaran en els dos esdeveniments amb diferents enfocaments.

D’altra banda, Vinorum Think 2018, jornades al voltant del vi que es van organitzar per primera vegada el 2016, tornarà a comptar amb els majors experts internacionals en vi –Masters of Wine, crítics i periodistes especialitzats– amb l’objectiu de convertir Intervin en la fira de referència internacional per al vi espanyol. Els responsables de les jornades esperen la participació de prescriptors com Jancis Robinson, Nick Lander i Eric Asimov.