Hostaleria de Lleida ha posat en marxa una guia de restaurants (www.gastronomiadelleida.com) per a, segons els organitzadors, “omplir el forat que necessiten tant els més foodies, locals i visitants, com els que es troben en ruta per les Terres de Lleida i volen gaudir d’un bon àpat”.

La Guia Gastronòmica de Lleida engloba actualment una base de dades de 455 establiments. Especialment dissenyada per a Smartphones i tauletes, l’usuari pot descarregar-se-la al seu dispositiu mòbil Android o IOS a través de www.gastronomiadelleida.com.

Un cercador multicriteri per trobar el restaurant que més convingui en funció dels gustos, ubicació, preu… El cercador de restaurants està present en tota la navegació de la guia. Permet localitzar-los filtrats per diferents criteris de cerca: geolocalització, preus, especialitat caragols, amb terrassa… i pel seu nom propi. L’usuari accedeix a una completa fitxa individual de cada establiment a través de la qual pot trucar directament i fer la reserva sense intermediaris.